Fiúk/férfiak, mi számít nektek inkább a kettő közül? A mell vagy a fenék?
Az egyesel osztom a véleményem, mondjuk én 44 vagyok abban a korban mikor már hogy úgy mondjam kinőttem a nőkkel való foglalkozásból.
Vannak ettől sokkal jobb elfoglaltságaim, inkább azoknak szentelem az időmet,pénzemet.
10000% fenék, mellet általában meg se nézem.
F25
Egy szép arc és mosoly nélkül egy éjszakánál több ideig egyik nő se húzza tovább. De ez senkinek az önbizalmát ne vegye el, mind különbözőek vagyunk, mindenkinek más a szép - ezért is találja meg "mindenki" a saját maga Nagy Ő-jét.
De egyébként a férfiak többségénél a fenék, mivel vannak nagyon sokan akiknek a kis mell jön be. Ellenben az már inkább szélsőséges hogy valakinek a lapos fenék jön be, így ezért is vezet jelenleg ezen a szavazáson a fenék.
amúgy emberek kérlek attól függetlenül hogy szavaztok, attól mert valakinek más a véleménye, ne értékeljétek le :D Nem mindenkinek adnám meg a jogot hogy értékeljen, max X szint felett, mert itt az megy, hogy a mell pártiak a fenék pártiakat leértékelik, és fordítva. Elég gyász amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!