Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetséges,hogy változott az...

Lehetséges,hogy változott az orrom?

Figyelt kérdés
Huszonévesen nem szerettem, most így 35 éves koromra piszébb lett és szerintem szebb. Lehetséges, hogy változott? Vagy én lettem magammal szemben elfogadóbb?

2021. jan. 6. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Te lehettél elfogadóbb. Az orr az öregedéssel arányosan növekszik, gyerekként mindenkinek pisze, mire jó öreg lesz valaki, meghosszabbodik az orra + mellé megnő/nyúlik a fülcimpája is.
2021. jan. 6. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az arcod többi része lett más, és piszébbnek tűnik.

Vagy ami picit nőtt az elmúlt 15 évben, az jó helyre nőtt, és aranyosabb a formája.

2021. jan. 6. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Változhatott a hozzáállásod is,de én is észrevettem, hogy miután serdültem (és fogytam) nem olyan husis,széles már,sokkal csontosabb lett.

18/L

2021. jan. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!