Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ez, mi a magyarázat?

Hogy lehet ez, mi a magyarázat?

Figyelt kérdés

Elvileg szép, lágyabb vonású arcom van, mégis borzasztóan áll az összefogott haj. Miért lehet ez? Olyan csúnyának érzem magam összekötött hajjal, munkában viszont össze kell fogni. (Fülem se áll el.)

25/l

2021. jan. 4. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy csúnya, hanem valahonnan olvastad/hallottad/neked mondták kiskorodban vagy akárhonnan hogy ez így konkrétan nem szép. Mi lenne ha dobnád ezt a gondolatot? mi változna? :)
2021. jan. 4. 14:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ahogy a képeket is nézem, ég és föld a különbség. A kiengedett haj sokkal jobban áll. Ezt mondja mindenki más is.
2021. jan. 4. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké hogy sokkal jobban áll, de attól még nem leszel csúnya... meg kinek mi a csúnya? érted..engedd el ezt a minősítést hidd el nem egy haj fog ennyit befolyásolni :) 23/F
2021. jan. 4. 14:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez oké. Csak azt szokták mondani, hogy a szép arcúaknak áll legjobban az összekötött/rövid haj, mert kiemeli az arcot. Tényleg lágyabb arcom van, sokan mondják hogy szép, nálam ez mégsem így van.
2021. jan. 4. 15:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a rövidről nem tudok nyilatkozni, kiskoromban volt utoljára, akkor tényleg jól állt.
2021. jan. 4. 15:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Jaj és az mit számít hogy ki mit mond? meg általánosságban mondják ezt hogy azoknak áll jól akik...de ez nem mindenkire érvényes. Ez olyan mint a kukiméret (már bocs a hasonlatért) Ha tudod szép arcod van, miért foglalkozol ezzel? szerintem egyáltalán nem olyan vészes mint amilyennek gondolod. Úgyis lesz akinek ez tetszeni fog meg akinek nem. A lényeg hogy te neked legyen ok :D

Neked máshogy szép az arcod, de a lényeg hogy szép. :)

2021. jan. 4. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy,hogy nem közvetlenül a tarkód előtt fogod össze; hanem kicsit lejjebb. Úgy nekem is fura, ha közvetlenül a fejem mögött fogom össze, de ha lejjebb; akkor már jó. :):)
2021. febr. 3. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
*meg az is lehet még pl hogy esetleg túl hosszú a hajad, és olyan 3-5 centit le kéne vágni belőle, mert nagyon rálapul a fejedre összefogva; || ha meg csak simán ki van engedve , akkor meg könnyen kócolódik; vagy hát ha épp az előbb fésülted ki, még akkoris kocosnak tünhet pl kiengedve.
2021. febr. 3. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
*Ja de és ha mondjuk pl tehát nagoyn hosszú a hajad, és nem akarsz belőle levágni, akkor azokat a naagy pillangós csattokat ajánlom hozzá. Azt a hosszú, sokfogút, nagyot. Ja és én már pl rájöttem, hogy ha fel akarod tűzni tehát hátra; akkor sem kell előtte összefogni, mert úgy megintcsak tehát nagyon rálapulna a fejedre. Tehát ne fogd össze akkor, csak rakd össze csattal.
2021. febr. 3. 20:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem túl hosszú a hajam és fejtetőn, hátrafésülve fogom össze. Amúgy mindegy hogy kötöd össze, ígyis-úgyis rálapul a fejedre...

A pillangós csatokból pedig már kinőttem és nem is a stílusom.

2021. febr. 3. 22:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!