Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőkítés tényleg annyira káros?

Szőkítés tényleg annyira káros?

Figyelt kérdés

Sötét kék hajat szeretnék. Világos (vagy közép) barna hajam van, göndör.

Egyszeri alkalom lenne, mert nagyon szeretném kipróbálni.

Bár 19vagyok, nem igazán engedik, és folyton mindenki a családba próbál lebeszélni róla.

Annyi ember szőkíti a haját, ha ennyire szar lenne, akkor nem csinálnák.

Hogy tudnám meggyőzni őket?

Ez a kék: [link]

Ilyesmi a hajam szine: [link]

2021. jan. 3. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem is kell ehhez szőkíteni, max egy kicsit, mivel nincs nagyon sötét hajad és intenzív kéket választasz.

Egyébként: nekem sötétbarna hajam van, kb ilyen: ( [link] ), és szőkítettem, mivel nagyon nem szeretem. Nekem volt kék, lila, rózsaszín, sötétrózsaszín, zöld, ombre szőke-barna és szőke hajam.

Nekem nem annyira tette tönkre, mivel utána elkezdtem szedni hajkapszulát, jó sampont és kondícionálót, nem vágattam csak 3 havonta (szőkítés utána mindig vágott a fodrász), nem szárítom, vizesen nem fésülöm, stb.

De azért látszik, hogy nem tett neki jót.

2021. jan. 3. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Jó fodrásszal nem megy tönkre a hajad. Viszont a kék alá nagyon világosra kell szőkíteni, a lehető legfehérebbre, másképp zöld lesz a végeredmény.
2021. jan. 4. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!