Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nagyon gyenge a körmöm?

Ha nagyon gyenge a körmöm?

Figyelt kérdés
Gyenge, vékony, könnyen beszakadó körmeim vannak. Műkörmöt nem szeretnék, mert félek, csak ront a helyzeten. Viszont gondolkozom a gél lakkon. Érdemes megcsináltatni, vagy felesleges, mert ugyan úgy le fog törni?
2020. dec. 30. 21:59
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
49%

Szerintem egyszerűbb a körömerősítéseddel foglalkozni.

Exemnek asszem valami erre való olaj jött be.

2020. dec. 30. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
1-es válaszolóval egyet értek. Lehetőleg olyan körömerősítőt használj amiben van E-vitamin, és olívaolaj. Én a Balea soft creme elnevezésű krémmel kenem be minden nap a körmeimet. 250 ml 500 Ft, a DM-ben kapható. Ha nagyon-nagyon törékeny a körmöd, akkor nem biztos, hogy elég, de egy próbát megér, és valamennyit biztosan használ.
2020. dec. 30. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem anno mikor elkezdtem körmöshöz járni nagyon gyenge körmeim voltak. Az első időszakban csak gélt tett rá, nekem az alatt is megerősödött.
2020. dec. 30. 22:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy már rengeteg féle erősítő lakkot, olajat.... Stb próbáltam. Vitaminokat, sörélesztőt...........

Semmi nem vált be😞

2020. dec. 30. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyél több húst, tojást, túrót. A fehérje és a kalcium a legfontosabb körömnövekedés szempontjából.
2020. dec. 30. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg joghurtot, sajtot, tejet, tojást fogyasztok. Húst is majdnem minden nap eszek.
2020. dec. 30. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az erositett gel lakk nagyon bevalt. Szepen megerosodott alatta a sajat kormom, csak mindenkepp jo kormost valassz, olyat aki megbizhato :)
2020. dec. 30. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszerűen ilyen a körmöd, nem tudsz vele mit csinálni. A vékony szálú hajból se lehet vastagat csinálni. Ezek az erősítők csak azoknak használnak akiknek amúgy jó körme van, csak hajlamos mondjuk beszakadni.

Nekem is baromi gyenge körmöm van, az is volt világ életemben, hiába nőne meg, behajlik, leszakad. Ha lakkozom, fél nap, és már le is pattog róla. Nekem a műköröm volt a megoldás, szép, rövid, natúr színűeket csináltatok, végre szép a kezem. Azt, hogy tönkrement-e alatta a körmöm, nem tudom, mert évek óta műkörmöztetek, és akarok is addig, amíg csak tudok, mert anélkül tényleg gyalázatos.

2020. dec. 31. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!