Van olyan bolt Budapestem, ahol lehet venni Iron Maidenes/Metallicás/Motörheades/Dream Theateres (egyszóval metálbandás) pólót/pulóvert?
Figyelt kérdés
Csak olyat netshopokat találtam, de onnan nagyon drágán és ráadásul csak külföldről lehet rendelni..2010. aug. 13. 14:24
2/6 anonim válasza:
valahol rajta van a cím is
3/6 anonim válasza:
Budapesten a Headbanger-ben a és az Asia Centerben is láttam rock zenekaros pólókat.
4/6 anonim válasza:
szívesen....a sharkosok egyébként eredetiek,ha ez fontos,ha nem akkor meg kínai bolt,de mégegyszer szívesen
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
azért Sharkban is van gagyi minőségű póló... Viking Heavy Metal shop a nyugatinál a tuti, CSAK Fruit Of The Loom pólók, és ők szállítják a Sharknak és a Headbanger-nek is az igényesebb pólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!