Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennek a modellnek szép a...

Ennek a modellnek szép a teste? (Kép)

Figyelt kérdés

Vajon ő is salátán él?

Mit edzhet?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 30. 11:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A modell adatlapjan az all, hogy 173cm es 57kg, de nagyon szep feszes a bore es egeszsegesnek tunik a teste, mitol lehet ilyen? Szimplan genetika?
2020. dec. 30. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

te mar tettel fel kerdest errol a norol, nem unod meg? miert vagy ennyire rafixalodva, hogy tobbszor is megkerdezed ugyanazt?

amugy szep a teste, igen, nem veletlen modell. ha nem is salatan el, de biztosan nagyon odafigyel ra, hogy mit eszik es mozog is. de gondolom, azert fiatal is, max 25-26 lehet es a genetikaja is jo.

2020. dec. 30. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nagyon bejön. Nem kell csak salátán élni. Egészséges életmód, mozgás, mindenből mértékkel.
2020. dec. 30. 11:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Mert nagyon duci vagyok, es ilyen testet szeretnek en is, ezert tobb ember velemenyere kivancsi vagyok, mert ujak is nezegetik a gyakorikerdeseket !

Koszonom a valaszt!

5/11 A kérdező kommentje:
Koszi ment mindenkinek a zold
 6/11 anonim ***** válasza:
1%

Ha ez a nő 57 kg, akkor én vagyok Erzsébet királynő. Talán 40 kg.

Egy anorexiás test taszító és undorító. Ennek a csajnak is visszataszító a teste. Kiállnak a bordái. Ronda, görbe lábai vannak. Akinek ez tetszik, arra ráférne egy pszichológus. Persze ha felszedne pár kilót, akkor nézhetne ki valahogy, de akkor is x-lábai maradnának.

2020. dec. 30. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Duci vagy? Mozogj többet és egyél kevesebbet és minőségit. Ennyi a kulcsa. Pár hét után már jobban fogod magad érezni a bőrödben és tavaszra a változás is szemmel látható lesz. Mire jön a lenge tavaszi ruhák szezonja, lehet meglepheted magad néhány új darabbal, ami rád se jönne most.
2020. dec. 30. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

ha genetikaliag koverebb alkat vagy, akkor azerintem ne mas testet idealizald es ne arra torekedj, hogy olyan legyel, mert ugysem fog menni, max kinkeserves es csak rovid ideig tarto koplalas altal. ha duci vagy, kezdj el mozogni, barmit, fuss, biciklizz, tornazz otthon es probalj meg egeszsegesebben etkezni, keruld a cukros, zsiros eteleket, igyal sok vizet, egyel sok zoldsget, friss dolgot es ne igyal

cukros vackokat. kb ennyi, nincs nagy titok. de ismetlem, NE erre az alakra torekedj, hanem arra, hogy sajat magadbol kihozd a legjobbat.

2020. dec. 30. 12:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek ❤️ Igazabol regebben nagyon jo alakom volt, (hasonlo mint ennek a csajnak csak tobb hussal 😂) csak az elmult 1-2 evben nem figyelek oda es eleg narancsboros- husis lett a labam :( es nagyon nehz visszanyerni a format... csak mar zavar h mindenki mondja a kornyezetemben h mi lett velem, hogy meghiztam stb
2020. dec. 30. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:
26%
Hát nem úgy néz ki, mint aki bármennyit is edz :D Nekem ez túl vékony, bocsi. Engem taszít, ha egy nőnek kilógnak a bordái...
2020. dec. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!