Szerintetek ezzel a külsővel, bejönék az átlagosnál kicsit szebb/vonzób ,lányoknak? Van kép
16 éves vagyok, és úgy érzem,hogy el kéne kezdenem,csajozni....
Nálam az átlagosnál szebb lány ott kezdődnek ,akiknek szép a mosolygása meg olyan kedves arca van ,és teljesen mindegy,hogy szőke vagy barna a haja és a szem szín is lényegtelen
Ki tettem már egy ehez hasonló
,kérdést de törölte a gyk,ráadásul egy válasz érkezet 🙄😔
Itt a kép, természetesen én vagyok rajta ,várom a véleményeteket 🙂
Kerék kort, és nemet is
Jajj az ilyen csajok...hat szép, szép dee valahogy nem jönnek vele ősze
És utcso kerdes, es tipusu csajoknál? Kinéztere csak azert kérdezem mert, hogy tudjam melyik lánynal próbálkozak!
Azért 16 évesen akkor is durva ez a helyesírás, először inkább figyelj kicsit jobban magyar órán és csak utána akarj csajozni.
Ja eléggég magasak az elvárásaid ilyen fejjel és tudással, és pontosan erről a hozzáállásról beszéltem.
Először akkor tanulj meg 3 mondatba ne 3 hibát ejteni.
És azt kérdezted, hogy hogy nézel ki, mi meg erre válaszoltunk. Ha meg nem birod a kritikát akkor ne írj ki ilyen kérdést, főleg ne másodjára vagy harmadjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!