Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretném gyakorolni a műkörmő...

Szeretném gyakorolni a műkörmőzést?

Figyelt kérdés
Honnan vegyek körmös készletet ami olcsó minden van benne de minőségileg nem drága mivel kezdjek géllak porcelán épitet bocsi ha valamit nem jól írtam :$

2020. dec. 27. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
12%

Rajtam kezdheted én nem ellenkezek, biztos hogy nem bánnád meg.

Egyébként a dm az jó arra hogy beszerezz mindent.

2020. dec. 27. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Dm-ben semmi ilyesmi nincs. Kezdeni géllakkal érdemes, az egyszerűbb. A legtöbb készlet nem jó, járj utána mire van szükség és válogasd össze a dolgokat külön magadnak - Crystal Nails, BrillBird, Perfect Nails, Diamond Nails jók, esetleg Moyra vagy 2MBeauty is. Ami tuti kell: lámpa, reszelők, buffee, géllakkok (ha 3 stepet veszel akkor alap és fedő zselé), primer, jó bőrvágó olló és bőrfeltoló kaparó, körömbőr ápoló olaj, portalanító kefe, cleanser (ha fixálásmentes a géllakk/fényzselé akkor nem kell). Ezek az alapok, de lehet ki is hagytam valamit. Érdemes elmenni képzésre, vagy legalább megnézni sok videót, hogy tudd hogyan kell csinálni.
2020. dec. 27. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*buffer
2020. dec. 27. 11:52
 4/6 A kérdező kommentje:

2-es néztem ilyen géllak szettet indulásnak meg éri?

Csiszológép mire jó azon kívüli, hogy a bőrt el távolítsam a körömröl? Néztem, hogy van ilyen gomba ölö amit az lehet használni az van az alap lakban? Vagy az külön kell előtte?

2021. jan. 3. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Vennék még a szett hez dolgokat
2021. jan. 3. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:

1 pár lábujj elválasztó szivacs

20db leoldó fólia

1db poroló kefe

1db köröm olaj

1db ragasztó

2db csomag francia sablon

4db díszítő szalag

1db bőrletoló

1db börfeltoló-kaparó

3db reszelő

1db alap lakk

1db fedő lakk 10db színes géllakk

12féle díszítő kő

1db csipesz

36 W-os UV lámpa

2021. jan. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!