Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja kaptam 3 Justin Bieberes parfümöt. Az egyiknek eszméletlenül jo az illata. Hogyha megerzem egy kicsit is azt az illatot akaratlanul elmosolyodok és nem tudom abba hagyni. (hozzá teszem hogy nagyon szeretem Justint) szerintetek ez mitől van?

2020. dec. 25. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, melyik illatról van szó?

Felnőtt vagyok, tiniként sem voltam Bieber fan, de szerintem kifejezetten jó a parfüm szériája, kivétel nélkül mindegyiknek nagyon tetszett az illata és jól is állt (talán a Girlfriend kakukktojás egy kicsit, azt máson jobban el tudnám képzelni), de a Collector és a Someday is nagyszerű illat. Tökéletes példája annak, hogy akár egy olcsóbb celebparfüm is lehet jó.

2021. jan. 2. 01:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyébként az illatok egyikei azoknak a dolgoknak, amik nagyon erős hatást gyakorol(hat)nak az érzelmekre.

Volt egy parfüm mintám, amiről hónapokig egy negatív emlékű volt ismerősöm ugrott be, és amikor bárhol megéreztem, semmi másra nem tudtam gondolni, azonnal rossz érzésem lett, mintha újra velem egy légtérben lett róla.

Több illatról nekem konkrét személyek, ismerőseim és hírességek arcai ugranak be, - és nem attól függ, hogy egy adott kampányban kivel reklámoztatták, vagy kinek a celebmárkája. Ez teljesen független ettől. Ugrott már be parfümről egy film, zenemű is, vagy egy konkrét politikusnő. 😂

Az “első látásra szerelem”, telitalálat illatokat az ember agya örökre megjegyzi magának, így amikor megérzi, pozitív képek tárulnak elé az elméjében.

2021. jan. 2. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
*mintha újra velem egy légtérben lett volna.
2021. jan. 2. 01:44
 4/6 A kérdező kommentje:
#1 A Justin Bieber Collector. Annál finomabb illatot sehol sem éreztem. Mikor megszagoltam belül szinte olvadoztam. És nem tudtam abba hagyni a mosolygást. Tényleg nem emlékeztet az illat semmire de úgy hat Justint imádom.A Girlfriend is meg van,de én őszinte leszek nem érzem az illatát. De köszönöm a válaszokat☺️☺️
2021. jan. 3. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
#1 ja és még A Key is Meg fogott az illatával
2021. jan. 3. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Van mintám a Collector-ból. Szerintem teljesen UGYANOLYAN illata van, mint az Ariana Grande Ari-nak, ami az egyik kedvenc parfümöm, nagyon kevés létezik, ami ennyire megfogott volna, pedig celebparfümökről beszélünk. Felnőtt fejjel is azt mondom, hogy imádnivaló, friss, szexi és nőies illatok. Szóval én átérzem, amit éreztél. 🙂
2021. márc. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!