Mitől olcsóbb sokkal más helyen egy parfüm?
Ha lényegesen eltér egy parfüm ára, akkor
1: Lehet, hogy az olcsóbb hamisítvány
2: Lehet, hogy az olcsóbb nem tiszta forrásból származik
3: Lehet, hogy egyes boltok épp azt a terméket akciózzák, amit kinéztél magadnak.
Én parfümöt csak megbízható boltból veszek, mert vissza tudom vinni, ha baj van vele. Ilyen kategóriában én nem kockáztatok. Mondjuk én ki szoktam várni a Glamour vagy Joy napokat, mert akkor a Douglas rendszeresen akciózza azt, amit én használok (Lancome), de mivel ez most karácsonyi ajándék lesz, duplán nem kockáztatnám be a helyedben, hogy esetleg kétes minőségűt adok oda egy szerettemnek.
Egy kollégámnak a Douglasban sikerült egyszer hamisat vásárolnia, otthon azonnal rájött, mert évek óta használja, ismerte az illatát és nem a megszokott volt. Visszavitte, először nem akartak neki hinni, de aztán (mivel ragaszkodott hozzá), utánajártak és kiderült, hogy az egyik eladó trükközött: kicserélte az eredetiket általa vett jó minőségű hamisakra. Nem egyedül volt benne, az ügy miatt 3 embert rúgtak ki.
Egy webshopnál mit csinálnál, ha széttárják a kezüket, hogy márpedig nem tudnak segíteni, mert ez eredeti?
#1 Jézusom ez durva, teljesen lesokkolódtam, ahogy olvastam ezt a kicserélődött sztorit. Még szerencse, hogy felismerte, hogy valami nem stimmel, ki tudja hány embert vertek így át.
Egyébként az egyes által említettek közül szerintem a harmadik opció lehet a megoldás, én is mikor keresek online egy parfümöt 2-3 ezer Ft-os árkülönbségek vannak a webshopok/boltok között, de drágább 50 000+ -os parfümnél, már 10 000 Ft-os különbségek is vannak.
Hát igen. 1-es vagyok.
Az is eszembe jutott még időközben, hogy egy webshopnak nem kell fizikailag fent tartani egy boltot eladókkal, az ő bérüket és a rezsit nem kell belekalkulálniuk az árba.
Viszont még mindig ott van (vásárlói oldalról), hogy nagyobb a lutri.
Végül a drágább lesz, eszembe jutott, hogy van még szülinapos kedvezmény, így majdnem annyi lesz mint az olcsóbb.
Köszönöm a tartalmas válaszokat. Az a sztori elég durva volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!