Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha frufrut vágatok, akkor az...

Ha frufrut vágatok, akkor az nem nő hozzá, a többiez soha, nem?

Figyelt kérdés
Már nem akarok levágatni a hajam, max frufru. De az akkor majd nem fog 'egybe olvadni' a hosszabb hajammal.
2020. dec. 20. 12:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bennem van a cigány vér és így hosszú a hajam volt. Nagyon meg tud nőni.
2020. dec. 20. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:

A hajad többi részét egy idő után azért levágod, így hozzá tud nőni a frufru.

De ha nem is vágod le soha, a haj nem tud a végtelenségig nőni. Mindenkinél van egy max amit elbírnak a hajhagymák, ha azt eléred nem nő tovább. Tehát technikailag egy idő után biztosan beéri a frufru a többit.

Az pedig egy másik dolog, hogy a hajad soha nem konzisztens hosszúságú. Folyamatosan cserélődnek a hajszálak, megnő egy, kihullik, elkezd nőni a következő szál. Ami ugye eleinte rövidebb.

2020. dec. 20. 19:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen egyszer eléri a végső hosszt, csak h nekem majdnem a térdemig írt le😆 és most kicsivel váll alá ér. De megbántam, ezért vissza nőveszteném és nem akarom már levágni. Nyáron vágtam le rövidre és azelőtt évente vágtam belőle egy kicsit.
2020. dec. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!