Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők lába mennyire szőrös?

Nők lába mennyire szőrös?

Figyelt kérdés

Mint hozzá nem értő kérdezem. Életemben nem láttam még előben szőrös nőt, ezért részben meglepett, hogy az nem magától szőrtelen (szégyen vagy nem, ez van). A múltkor láttam egy képet, amin egy elég szőrös lábú nő volt. (konkrétan ez a kép: [link] )

A kérdésem: ez kivételesen szőrös vagy sok nő így nézne ki borotválkozás/gyantázás nélkül?

(Aki nem jött volna rá nem volt még dolgom nővel. Részben tudtam, hogy borotválják, de nem gondoltam, hogy ennyire szőrös is lehet nekik. A képen látható lánynak kb. annyira szőrös a lába, mint nekem. 21/f)

És bennetek milyen érzést vált ki egy ilyen női láb?

2020. dec. 13. 23:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%
szerintem ő már bőven szőrösebb, mint az átlag. én a combomon ilyenkor télen lustaságból néha meghagyom a szőrt és alig látszik, messze nem ennyire durva, pedig az én hajam is barna. lábszáramon se szokott iylen brutál sok lenni. tehát magamból kiindulva, ez a nő szőrösebb, mint az átlag.
2020. dec. 14. 12:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A combomon vékonyabb a szőr mint ennek a lánynak, de a lábszáramon nekem is ilyen ha egy-másfél hónapig nem nyúlok hozzá.

A nőknek is szőrös a lábuk, csak a lányok 10-12 éves koruktól kezdve szőrtelenítik magukat.

2020. dec. 14. 15:57
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé.Most nekem is olyan mint a 18 as válaszolóé az első képen,és még nincs teljesen kinőve,ráadásul nekem a combom is. 19l.
2020. dec. 14. 17:45
 24/32 anonim ***** válasza:
96%
Alapvetően azt kell megértened, kérdező, hogy a nők testén is mindenhol nő szőr, ahol a férfiakén - csak a miénk optimális esetben gyengébb, ritkább, rövidebb szálú. De pl. a nők mellkasán, hátán, vállán is vannak apró pihék, csak nem láthatóak (szerencsére).
2020. dec. 14. 17:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem láthatóak - de, néha láthatóak, hormonbetegség nélkül is.
2020. dec. 14. 17:59
 26/32 anonim válasza:
3%
Szerintem elég csúnya
2020. dec. 14. 21:32
 27/32 anonim ***** válasza:
26%
imadom, hogy valami szorfetisiszta allat leszavazgat, csak mert megirtam, hogy nem nem vagyok ennyire szoros:Ddddd
2020. dec. 14. 22:19
 28/32 anonim ***** válasza:
41%
Egyszerű a válasz: a ritkasága az izgató benne.
2020. dec. 16. 19:22
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenben,ebben sem vagyunk egyformák. Én a szőrösebb kategóriához tartozom,de a barátnőim közül többeknek alig nő szőr a lábukon.Ilyenkor télen mindig meghagyom,de esetemben vetekszik akármelyik férfiével.Nekem még a lábfejemen is elég sok van L 18.
2020. dec. 24. 09:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Hú,az enyém borzasztó. Ha csak pár napig nem borotválom le,már feketéllik rajta,erős,vastag és sűrű szőröm van. Ilyenkor télen meghagyom pár hónapra,de mit a yeti.Amúgy inkább vicces,mit zavaró
2021. febr. 1. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!