Mint hozzá nem értő kérdezem. Életemben nem láttam még előben szőrös nőt, ezért részben meglepett, hogy az nem magától szőrtelen (szégyen vagy nem, ez van). A múltkor láttam egy képet, amin egy elég szőrös lábú nő volt. (konkrétan ez a kép: [link] )
A kérdésem: ez kivételesen szőrös vagy sok nő így nézne ki borotválkozás/gyantázás nélkül?
(Aki nem jött volna rá nem volt még dolgom nővel. Részben tudtam, hogy borotválják, de nem gondoltam, hogy ennyire szőrös is lehet nekik. A képen látható lánynak kb. annyira szőrös a lába, mint nekem. 21/f)
És bennetek milyen érzést vált ki egy ilyen női láb?
szerintem ő már bőven szőrösebb, mint az átlag. én a combomon ilyenkor télen lustaságból néha meghagyom a szőrt és alig látszik, messze nem ennyire durva, pedig az én hajam is barna. lábszáramon se szokott iylen brutál sok lenni. tehát magamból kiindulva, ez a nő szőrösebb, mint az átlag.
2020. dec. 14. 12:14
22/32 anonim válasza:
A combomon vékonyabb a szőr mint ennek a lánynak, de a lábszáramon nekem is ilyen ha egy-másfél hónapig nem nyúlok hozzá.
A nőknek is szőrös a lábuk, csak a lányok 10-12 éves koruktól kezdve szőrtelenítik magukat.
2020. dec. 14. 15:57
23/32 anonim válasza:
Eléggé.Most nekem is olyan mint a 18 as válaszolóé az első képen,és még nincs teljesen kinőve,ráadásul nekem a combom is. 19l.
2020. dec. 14. 17:45
24/32 anonim válasza:
Alapvetően azt kell megértened, kérdező, hogy a nők testén is mindenhol nő szőr, ahol a férfiakén - csak a miénk optimális esetben gyengébb, ritkább, rövidebb szálú. De pl. a nők mellkasán, hátán, vállán is vannak apró pihék, csak nem láthatóak (szerencsére).
2020. dec. 14. 17:46
25/32 anonim válasza:
Csak nem láthatóak - de, néha láthatóak, hormonbetegség nélkül is.
2020. dec. 14. 17:59
26/32 anonim válasza:
Szerintem elég csúnya
2020. dec. 14. 21:32
27/32 anonim válasza:
imadom, hogy valami szorfetisiszta allat leszavazgat, csak mert megirtam, hogy nem nem vagyok ennyire szoros:Ddddd
2020. dec. 14. 22:19
28/32 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: a ritkasága az izgató benne.
2020. dec. 16. 19:22
29/32 anonim válasza:
Mint mindenben,ebben sem vagyunk egyformák. Én a szőrösebb kategóriához tartozom,de a barátnőim közül többeknek alig nő szőr a lábukon.Ilyenkor télen mindig meghagyom,de esetemben vetekszik akármelyik férfiével.Nekem még a lábfejemen is elég sok van L 18.
2020. dec. 24. 09:01
30/32 anonim válasza:
Hú,az enyém borzasztó. Ha csak pár napig nem borotválom le,már feketéllik rajta,erős,vastag és sűrű szőröm van. Ilyenkor télen meghagyom pár hónapra,de mit a yeti.Amúgy inkább vicces,mit zavaró
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!