Miért tesznek az emberek olyan karikát az orrukba, mint ami a teheneknek van?
Egyszerűen mert tetszik nekik és kész. Akiknek piercingjük van ku...ra nem érdeklik mit gondolnak róla mások. Nem kell mindenkit mindenért szeretni, legalább könnyen kiszelektálják maguk közül azokat, akiknek abból áll a szabadidejük, hogy ismeretlenül azt nézzék másokon, miért "hülye" valaki, meg első látásra ítélkezzenek. Tuti van olyan ember, aki ha a buszon rád néz, még piercing nélkül is egyből le fog írni.
Nekem nincs piercingem amúgy, de pont emiatt tudok szimpatizálni velük, felnézni rájuk, mert nem érdeklik őket, hogy ki mit gondol róluk. Bárcsak nekem is sikerülne így hozzáállni az élethez, és felülemelkednék én is azon, hogy mindig megfeleljek mindenkinek. Kíváncsiságból beszélgettem már 1-2 ilyen piercingmániás emberrel, és ők is ugyanúgy emberek mint mások, sok jó tulajdonsággal. Sőt 31 éves férfiként én is pont most vagyok ott, hogy én is szeretnék piercinget. Nem is akármilyet, mert pont ez a "tehénkarika" az egyik ami a legjobban tetszik.
És aki ezen kattog, az jobban érzi magát? Kit érdekel, hogy más milyen ékszert visel.
Annnyira szertem, amikor valaki meg akarja magyarázni, hogy azért szurat valaki piercinget, hogy egyedi legyen, meg megvalósítsa önmagát, meg feltűnési viszketegség stb. Vicc.
A megfejtés.pofon egyszerű, aki ilyet szurat, annak ez tetszik. Nekem is van piercingem, most aki ez alapján meg tudja ítélni,hogy milyen ember vagyok, azt csókoltatom.
Mellesleg bikák kapnak karikát, nem a tehenek, ahogy a csatolt kép is mutatja 😉
Szerinted miért? Mert tetszik nekik. Ennyi erővel az emberek igen nagy százaléka meg fülbevalót hord, az tök olyan mint a haszonállatoknál a fülszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!