Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik alak típus jön be...

Melyik alak típus jön be jobban? A formás, vagy a vékony?

Figyelt kérdés

1. Gazella, törékeny, vékony alak:

[link]

[link]

[link]

[link]

2.Formás, extra nőies:

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 3. 18:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
14%

A 65 eves anAm nez ki ugy,mint a gazella modell az elso kepen 😁

A 2. csopiban nem tul formasak a nok,max az elso noies,bar neki meg mar egeszsegtelen a bmi indexe es hivatalosan is dagadt. Az uccso ket kepen nem dagadtak,csak formatlanok.

2020. dec. 4. 03:09
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

Ezek kozul inkabb a 2.kategoria.

Egyebkent a tonusos test jon be. Izmos, de egeszseges tzs-ju. 🤤

2020. dec. 4. 09:52
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy elnézem elég egyértelmű a válasz. És nem, az idióta média ellenére még mindig nem a nagy valagat meg a kardashianokat szeretik a férfiak.
2020. dec. 4. 10:41
 24/29 A kérdező kommentje:

#21 Kicsit sem vagy rosszindulatú..

#23 Valóban..

2020. dec. 4. 11:01
 25/29 anonim ***** válasza:
35%
Tudom hogy ugyanazok vannak a képen de attól még hájas a 2. nő. Ez nem formás. A formás az az, hogy vannak domborulatai, de azok FESZESEK nem csak egy pálcika pont mint Bella Hadid. A második egy duci nő, akárhogy is nézzük. Ebben semmi rosszindulat nincs. Írtam is, hogy lehet valakinek pont ez a szexi de attól még a második nő kövérnek számít és nem formásnak, az egy teljesen más fogalom.
2020. dec. 4. 11:48
 26/29 A kérdező kommentje:
meg vagy értve :)
2020. dec. 4. 14:39
 27/29 anonim ***** válasza:
29%

1) imadom, mikor a gyakoris palik altalanositjak a sajat zsirfobias izlesuket a tobbi ferfira. Igen, a Kardashianok is azert hiresek, mert rondak, es a ferfiak undorodnak a combjaiktol. A Kanye West is csak egeti magat a Kim mellett. A Kylienak is azert kovetik tobb millioan, hogy egy jot rohogjenek rajta.

2) ismerkedjetek meg a fizikaval. Ha egy no leul, akkor optikailag nagyobbnak latszik a combja, ettol meg nem lesz dagadt.

A 2. kepen levo csajt fikazo pasasok 100%a orulne, ha csak hozzaszolna egy ilyen alaku no, es ezt ok is jol tidjak, errol ennyit.

2020. dec. 7. 14:52
 28/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem is! Én nem is értem, hogy miért pontozták ennyire le a második lányt... pedig élőben inkább utána forgolódnak az utcán...
2020. dec. 7. 14:57
 29/29 anonim ***** válasza:
A képen lévő nők nem annyira jönnek be. Meg a megfogalmazás sem. Szerintem egy vékony nő is lehet nőies. Akár még formás is, és ez az ami nekem, meg véleményem szerint a legtöbb mai férfinak leginkább bejön. Nem mindenkinek, de mondjuk 70%-nak. Persze ez ez a testfelépítés részben genetika kérdése, részben meg tenni kell érte, de ez van. Nincs is ezzel gond, hiszen ahogy az állatvilágban, úgy az embereknél is a legjobb géneket szeretnénk örökíteni az utódainknak. A tudomány mai állása szerint, és az alapján, hogy viszonylag jó életkörülmények között vagyunk (mondjuk világháborúval, éhinséggel súlytott időszakhoz képest) jelenleg a legegészségesebb testalkat az, ha valaki nem túlsúlyos, ugyanakkor nők esetében még mindig számít a széles csípő, és akkora mellek, amekkorák elegendő tejjel képesek ellátni a csecsemőt (bár ez utóbbi annyira nem hangsúlyos már). A kövérség egyrészt nem egészséges, másrészt valójában egy bizonyos ponton túl már nem formásnak mondanám, hanem olyannak, ami elfedi a formákat.
2021. jan. 17. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!