Köldök pc negatív oldalai? Szülés után? Légyszíves írjátok le a tapasztalataitokat (szeretnék csináltatni).
Nekem lassan és nehezen gyógyult meg, de utána soha nem volt probléma vele. A hatranya, hogy amíg gyógyul vigyázni kell rá. Nem mehetsz uszodába, rendszeresen fertőtleníteni kell,stb.
Terhesség alatt a bőr nyúlik, ezért ha szeretnéd hordani, hosszabb szárú kell. Lehet kapni kimondottan terhes piercingeket, és eldöntheted, hogy hordasz-e ilyet, vagy kiveszed addig.
Nekem van, és szültem is.
Terhesség alatt javasolta az orvos hogy vegyem ki, nehogy beakadjon valamibe és így mondjuk begyulladjon.
A gyulladás, bármiféle, akár fog, bármilyen seb kockázat a terhesség alatt.
Na most én nem vettem ki, csak kicseréltem egy hosszabbra, illetve kerültem erősen az olyan nadrágokat aminek gombja van, zipzár stb. Bár, amikor már akkora a hasad hogy a labfejedet nem látod, csak a leggingsek a kényelmesek szóval nagy ára nem volt a dolognak.
Ki is lehet venni ha már nő a pocak, de arra számítani kell, hogy azért az a lyuk ott össze fog nőni, amit amíg szoptatsz nem szurathatsz újra.
Szülés alatt viszont ki kell venni fixen, tehát ott a vajúdó ágyon vagy műtőben - attól függ hogyan szülsz- nem lehet rajtad, utána pedig nagyon nagyon vigyázzni kell visszahelyezésnél, ugye a gyulladás és szoptatás se fér össze. Nálam nem volt vele gond.
Szülés után a hasam extrém módon megváltozott a korábbihoz képest, nem lett nagy, se nem lóg, lapos, de olyan kis puha lett, ruganyos, nehéz leirni ezt az állapotot, ami biztos hogy már nem mutat jól a pc. 2 éve szültem, minden nap felülésezem, de a bőröm azért csak nyúlt valamennyit, szerintem ez már így marad. Ettől függetlenül mondjuk hordom, így is tetszik, aztán reménykedem hogy egy nap ismét kockás hassal ébredem 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!