A világos fehér bőrhőz és a kék szemhez illik a fekete haj?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretném már feketére festetni a hajam...Eddig vörös (már szinte ilyen piros színű) szőke és kék volt. Állítólag ezek jól álltak...Eredeti hajszínem az a barna egyébként de abból is ez a világosabb árnyalat2020. nov. 27. 13:45
1/7 anonim válasza:
A festett fekete haj kb. 1%-nak áll jól, többieken szerintem borzalmas, öregíti őket, stb.
Helyedben inkább egy sötétebb barnával próbálkoznék, annak nagyobb az esélye, hogy passzolni fog hozzád, ha alapjáraton barna vagy.
2/7 anonim válasza:
Drakulás. Goth stílus. A fekete haj nagyon kevés embernek áll csak jól
3/7 anonim válasza:
ha mutatsz képet magadról könnyebb lenne eldönteni
7/7 Metionin válasza:
Karaktertől, arccsontozattól függ. Nekem évekig volt hasonló paraméterekkel és nagyon jól állt. Végül aztán sötétkékre váltottam mert ovis korom óta az volt a vágyam. Viszont fekete parókát még a kínaiban is kapni, próbálj fel egyet és nézd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!