Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen profilképet csináljak...

Milyen profilképet csináljak Facebookra?

Figyelt kérdés
Tudom lehet rossz kategória, de végülis ide is illik. Szteretnék új profilképet készíteni magamról Facebookra, mert elég régi ami fenn van meg az új szemüvegemmel is akarok csinálni. Nem szeretnék ilyen kihívót, szexiset hanem sima átlagos és normális profilképet. Lényegében mindig a háttér zavar, sose találok jó háttért ami előtt selfiezhetek. Nem akarom hogy az egész testem legyen benne, csak a fejem de az se közelről. Sokszor bejelöltek régebben ilyen perverz férfiak és már csak miattuk se szeretnék kihívós képet pedig régebben se voltak ilyen kihívósak amitól egy pasi késztetést érezhetett a bejelölésre. Sőt nem is akartam sosem, de valahogy megtaláltak. Csajok ti hogy selfieztek Facebookra?

2020. nov. 24. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Keresek a lakásban egy üres falreszt, és az előtt simán lehet, ha csak pl melltől felfelé akarok látszani

Nekem pl az ágyam felett nincs semmi, igy felállok az ágyon és rendben is van a dolog, semmi sem látszik, csak az egyszínre festett fal

2020. nov. 24. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha itthon csinálok vagy csinál rólam képet valaki, általában a nappaliban készül. Elég social média “kompatibilis” a lakásom, de általában vagy a festett fal előtt készül, vagy a sima fehér fal előtt. Mindenképp ezt javaslom neked is.
2020. nov. 24. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Olyat amin rajta vagy
2020. nov. 24. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
3..wow köszi ha te nem mondod ez eszembe se jutott volna hisz miért is írtam ki hogy nem akarom hogy szexis legyen se feltűnő, NAGYON KÖSZI A HASZNOS VÁLASZT...
2020. nov. 24. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Valami olyat, ami jellemez téged.

Például én a cicáimmal fotózkodnék, ha akarnék profilképet, a háttér puha párnákból állna és az egyik könyvemből.

2020. nov. 25. 00:44
 6/6 A kérdező kommentje:
5.ez jó ötlet :)
2020. nov. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!