Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem gyógyul az orrpierci...

Miért nem gyógyul az orrpiercingem?

Figyelt kérdés
Augusztus végén csináltattam, eleinte semmi baj nem volt vele, szépen gyógyult, már fájni sem fájt. Aztán sajnos hülye voltam, piszkáltam, és begyulladt. Lett mellette egy kis dudor, ami azóta hol kisebb, hol nagyobb folyamatosan. Octenisept, Tetran, Dermazin ezeket használom/tam, most kb. 2 hete egyik se használ. Mit kezdjek még vele ezeken kívül?

2020. nov. 16. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Várj türelmesen, és kezeld amíg teljesen meg nem gyógyul. Mást nem tudsz tenni.

Kenőcsöket ne használj, mert elzárják a levegő útját és hátráltatják a gyógyulást. Ezeket sokkal nehezebb eltávolítani, viszont a szennyeződések meg tudnak tapadni bennük, így a fertőtlenítés sem olyan hatékony. Lehet, hogy ez a probléma, de egyébként is normális, hogy egy porcos piercing lassan gyógyul. Milyen anyagú ékszer van benne?

2020. nov. 16. 14:56
 2/3 ReGina... ***** válasza:

Én nekem nincs orr pc.m viszont van helixem.

Nekem most pár napja nőtt rá vadhús és hatul gennyes is.

Én hidrogénperoxiddal kezelem, és sóikkal jobb mint volt.

Elől szinte teljesen lement róla a dudor, hatul még nem, de határozottan jobb.

2020. nov. 16. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
A szervezetnek van egy olyan tulajdonsága,hogy kilöki az idegen testet magából...
2020. nov. 17. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!