Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vámpírfogakkal mit lehet kezdeni?

Vámpírfogakkal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya fogakkal születtem, össze-vissza álltak, hézagos volt, első fogsor előrébb állt stb. Fogszabályzással ezeket a dolgokat nagyon szépen rendbe tették, de pár dologgal még mindig nem tudok mit kezdeni. A metszőfogam hosszabb, mint a többi és hegyes, tipikus vámpírfog. A nagyon hegyes formája miatt van egy kisebb rész, ahol még most is van 2 pici lyuk. Ezzel lehet valamit kezdeni? Folyton nézegetem az embereket, és a többségnek olyan tökéletes fogsora van, nagyon irigylem őket :D
2020. nov. 15. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos le tudja csiszolni. Őszintén szólva nem tudom, hogy ez mennyire bevett dolog, nem vagyok szakmabeli, de hallottam már olyanról, akinek ilyet csináltak
2020. nov. 15. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
direkt héjjal korrigálás.
2020. nov. 15. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Halloweenkor nem kell neked vampirfogat venned.
2020. nov. 15. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Huhuhuuuu szép egy matrica lehetsz :D
2020. nov. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!