Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valamit nem teljesen értek!...

Valamit nem teljesen értek! Vannak cipők, például: edző cipő, futó cipő, túra cipők?

Figyelt kérdés
Ezeket gáz ha szabadidőbe hordja valaki? Például egy nike futó cipőt gáz ha valaki útcai viseletre hordja napi szinten? És csak kizárólag az ilyen sport cipőket (amik nagyon jól néznek ki, és van köztük elegáns is) csak sportokra illő felvenni? Nem vagyok teljesen tisztába ezzel segítsetek. Például én egy air max-ot egy utazásra vagy útcai viseletre is felveszek. Nem néznek hülyének?
2020. nov. 14. 11:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondondom hogy szolídabbak, szeritem ahhoz képest hogy mire valók, nagyon is elegánsak. Nem csak az alkalmi cipők lehetnek elegánsak, ezek pedig AHHOZ képest hogy túra és edző cipők, azok, elegánsak!
2020. nov. 15. 00:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó, nyilvan nem egy decathlonos quechua vagy egy Lidl-s 5000 forintos turacipo de utcan ilyenben csaszkalni hat nem tudom...nem gyakori jelenseg az biztos.
2020. nov. 15. 07:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt akarod mondani hogy amit linkeltem cipőket, az útcára gáz? Mi a fax??!
2020. nov. 15. 20:01
 14/15 anonim válasza:

Kezdjük ott, hogy amiket linkelték, azok nem igazi túra/edzőcipők.

Csak márkás és drága utcai cipők.

Az elegánstól szintén messze vannak.

2020. nov. 29. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2020. nov. 29. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!