Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék mellbimbó piercinget...

Szeretnék mellbimbó piercinget, de mivel félek a fájdalomtól ezért arra gondoltam, hogy veszek valami érzéstelenítőt (ha lehetséges egyáltalán) és bekenem vagy befújom előtte, hogy ne érezzem, lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Lidokain spray-vel befújják, de amúgy se fáj jobban, mint egy átlagos orvosi injekció.

Szerintem kár parázni miatta.

2020. nov. 13. 16:17
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
59%

Befújják lidokainnal, de úgyis fogod érezni max utána napokig.

NEm kell gyávának lenni, nem olyan vészes az :)

2020. nov. 13. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
De nagyon félekkkk, a lidokain nem ér olyan sokat:(
2020. nov. 13. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem van kb 3 éve és őszintén mondom hogy nem fajt komolyan!
2020. nov. 13. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

A lidokain csak nyálkahártyán hat.

Kérhetsz fagyasztást vagy lidokain injekciót, ezek nélkül nem ajánlom a szúrást. :)

2020. nov. 13. 22:43
 6/8 anonim válasza:

Én a múlt héten csináltattam, szintén paráztam előtte, de egyáltalán nem volt vészes, nem fájt jobban, mint a septumom. Az utána következő napok és teljesen jól átvészelhetők.

Ha mész csináltatni, vegyél be esetleg előtte fél-egy órával valami ibuprofen tartalmú fájdalomcsillapítót és még tompább lesz csak a fájdalom. :)

Hajrá, nagyon nem fogod megbánni!!

2020. dec. 7. 08:42
 7/8 anonim válasza:
50%
egy hosszú levegő kifújással át lehetett vészelni, egyáltalán nem volt borzalmas. Mind2be lett szúrva pont tegnap. Shemnem fül pcvel egyszerre, az is mind2 fül, na az sokkal rosszabb volt nekem.
2021. febr. 16. 13:20
 8/8 Hercegno69 válasza:

Hát fagyasztó sprayel fújták be nekem. A jobb oldali nem fájt annyira ,de én rosszul vagyok ha piercinget csinálnak nekem :D a bal az érzékenyebb nekem ,nem hazudok fájt nagyon. De csak addig és hamar megvan . Viszont nem bánom ,3 napja van meg már kb nem is fáj csak tisztításnál kellemetlen ,és melltartó helyett jóga/sport melltartót tudok hordani még ,a rendestől vérzett picit és kellemetlen érzés volt.

Remélem azóta megvan neked is :D

2022. febr. 10. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!