Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan hajtűt venni...

Hol tudok olyan hajtűt venni amivel fel tudom kontyolni a hajam?

Figyelt kérdés

Nézegettem már wishen is... De inkább olyan oldalt keresnék ahonnan gyorsan megjön vagy esetleg magyar az oldal.

Tudjátok olyan hajtűt szeretne a kislányom amilyen Japánban is népszerű.

2020. nov. 13. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
2020. nov. 13. 14:15
 2/6 anonim válasza:
100%

Az én díszesebb hajtű szettem ebay-ről van, de arra sajnos várni kellett. Ha Budapest környékén vagytok én az Ázsia centerben vettem két kisebbet mindennapi használatra.

Esetleg olyan webáruházakat néz meg, amik árulnak animés dolgokat. Néhány árul hajtűt is. Most csak a Sakurazaka jut eszembe, de nem tudom ott van-e.

Illetve:

[link]

Ezt a boltot nem ismerem, de sok szép darab van itt:

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 14. 02:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 🥰
2020. nov. 14. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
És az anime hogy jön ebbe a témába?
2020. nov. 15. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Mivel a kislányom nagyon szereti az animéket, koreai dolgokat, gondoltam, ha megjelölöm kulcsszóként az anime szót, akkor több olyan ember tud segíteni aki jártasabb a japán vagy ázsiai kultúrában. Hátha ők is rendeltek valahonnan hajtűt.
2020. nov. 15. 23:05
 6/6 anonim válasza:
100%

És nagyon jól tetted! Én is ezért találtam ide.

Kedves #4, sok fiatal az animéknek hála kezd érdeklődni a japán kultúra iránt. És nem meglepő, hogy megtetszenek a lányoknak a gésák kinézete, a színes kimonók és a különféle hajdíszek. Sokakat ösztönöz cosplayezésre is. Tekintheted ezt a kérdést akár segítségkérésnek egy cosplayhez :) Így már pláne belefér az anime kategóriába is.

Üdv, #2

2020. nov. 16. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!