Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 30 as köyvelőnőnek milyen...

Egy 30 as köyvelőnőnek milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Segitett nekem és szeretném neki valahogy meghálálni. Okosórának vajon örűlne? A helyzet az, hogy nem ismerem olyan jól.
2020. nov. 12. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne.
2020. nov. 12. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se jó ötlet. Lehet, hogy nem szereti, nincs rá szüksége. Ha szeretne, akkor ő szeretné kiválasztani.

Ilyenkor egyszerű dolgokat szoktak, virág, édesség. Ha ismered, akkor könnyebb. Pl. ha szeret olvasni, akkor tudsz neki utalványt venni.

2020. nov. 12. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy csomag finom kávét, teát, parfümöt, az óra tényleg nem jó.
2020. nov. 12. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miben segített, ha szakmai dolog akkor lehet el se fogadhat értékes ajándékot, de semmiképpen nem szokás ilyesmit adni. A nagyon igényre szabott ajándék sem jó ötlet, okosórát, konyhai eszközöket, használati tárgyakat akkor szokás ajándékozni ha a megajándékozott kéri, különben nagy valószínűséggel nem veszi hasznát. Illetve vannak ajándékok amik egyszerűen túl intimek egy ilyen szituációba. Ékszert, parfümöt, ruhadarabot a párjának vesz az ember, nem a könyvelőjének. A jó köszönőajándék viszonylag személytelen, távolságtartó, semleges és nem túl drága. Jó ötlet egy teacsomag, bonbon, virág, könyvutalvány, ha tudod hogy fogyaszt alkoholt akkor egy jobb üveg bor is szóbajöhet.
2020. nov. 12. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Én cserepes virágra gondoltam és még mellé milyen csokit vegyek?
2020. nov. 13. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!