Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik férfi parfümre esküdtök?

Melyik férfi parfümre esküdtök?

Figyelt kérdés

18éves vagyok, karácsonyra egy minőségibb parfümöt szeretnék kérni, néztem már ki párat:

Dior Sauvage

Armani aqua di gio

Versace Eros

Carolina Herrera Men Privé

YSL La nuit homme

Fejből írtam őket, remélem jól.

Ezek közül a Versace Eros-re mondják hogy elég tinédzseres, nagyon erős, bulikba jó, illetve a Dior Sauvage-ről mondják még hogy túlzottan erős. CH Men Privé-re azt hogy tipikus "bőrdzsekis"rosszfiú illata van. Armani aqua di gio Profumo(fekete), eddig a legszimpatikusabb, rengeteg véleményt néztem, és külföldi videókat, összehasonlító videókat, ez a parfüm elvileg az élmezőnybe tartozik. Elég tartós, és nagyon jó illata van, a legtöbb velem egyidősnek pont jól áll, tetszik a lányoknak. Legalábbis ezt mondják. Megfogom őket majd szagolgatni, nagyon alaposan, és hogy melyik marad meg rendesen a bőrömön, de azért már kiváncsi vagyok. Ti melyiket gondoljátok a legjobbnak?

2020. nov. 6. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Versace Erost, majd tedd az asztalra, emeld fel a bal kezed, a jobb kezedet tedd a szívedre, és esküdj!
2020. nov. 6. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A Dior Sauvage jó választás.
2020. nov. 6. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hermes
2020. nov. 6. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek közül a Sauvage. Abból is van vagy 4 féle, de mind jó
2020. nov. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!