Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyantázáskor lejött a felső...

Gyantázáskor lejött a felső hámréteg az arcomról. Mikor múlik el?

Figyelt kérdés
Gyantázás után bepirosodott két kisebb foltban az arcom. Először aloe vera géllel kentem, úgy láttam egész jót tesz neki. Bebarnult, aztán az egyik oldalt ez a bebarnult bőr lejött és újra piros. Sudocremmel kenem most. SOS. Segítsetek kérlek, mennyi idő míg ez elmúlik? Ugye nem marad meg a helye? Már volt ilyen a bikinivonalamnál
2020. nov. 6. 06:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én múltkor a bajszomat gyantáztam és én is így jártam. Nekem kb. 2 hétig vörös volt ott a bőr, mostmár nem látszik.
2020. nov. 6. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így jártam egyszer. A szám felett kb. 1,5 hétig volt ilyen. Kenegesd, aztán majd el fog múlni. :) Helye nem fog maradni.
2020. nov. 6. 14:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok, aranyosak vagytok. Nekem amúgy nem néz ki olyan borzasztóan, csak attól féltem megmarad a helye.
2020. nov. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!