Mit adjak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és már annyi ötletet ellőttem, hogy lassan kezdek kifogyni. (Mielőtt jönnek az "orgazmust" meg hasonló válaszok előre leszögezném, hogy van benne része...). Szóval róla: 23 éves, szereti a haját, megszépségápolási termékeket, most kezdtünk el 3 hónapja együtt edzeni, kicsit telt alakja van, de jól áll neki. Szereti a cipőket (abból elég sokat kap úgyhogy az kilőve). Kiegészítőkre gondoltam, vagy esetleg állatokkal kapcsolatos dolgokra. Mivel állatorvosi egyetemre akar majd járni. Ötleteket szívesen várok. Élő és plüss állatok kilőve.2020. nov. 5. 12:09
1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg még állatokról szóló könyvet vagy hasonlót... Valaki tud?
2020. nov. 5. 12:12
3/5 anonim válasza:
Ha szeret olvasni, akkor tudom ajánlani Hiro Arikawa - Az utazó macska krónikája c. könyvet.
Ha ez nem jön be, akkor valami "luxus" hajápoló cuccot. Ne valami drogériásat, hanem tényleg jó minőségűt. Notinon tudsz nézelődni.
Ha nem számít az ár és szereti az ékszereket, akkor válassz valamit a Pandorától. Nagyon sok állatos charm van ott, amit karkötőre vagy nyakláncra tud tenni. Ezeket lehet gyűjteni is. Mindig tudsz hozzá venni egy újabb darabot.
Esetleg tényleg valami jó tápkieget, ha használtok ilyet és örülne neki. Mellé egy szép nagy csokor rózsa.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Remélem tudtam ötletet adni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó😃 amúgy pont van pandoras karkötője és gyűjti rá az állatos charmokat 😁
2020. nov. 7. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!