Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnt fel, vagy...

Csak nekem tűnt fel, vagy másnak is? Vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Például egy 45/50 éves férfi ha az arcát eltakarja egy sállal, sokkal fiatalabbnak nézki? Például 5, vagy akár 10 évet (30-40 évesnek nézki) azaz simán letagadhatja.

Csak én látom így? Vagy más is?

2020. nov. 4. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha eltakarja az arcat, nyilvan a keze alapjan nem fogod tudni olyan pontosan megmondani, hogy hany eves.
2020. nov. 4. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg 45-50 éves férfinak megereszkedik az arca és legalább tokája lesz. Nem feltétlenül mert elhanyná magát elkényelmesedett párkapcsolatba, hanem mert idősebb korára senki bőre se olyan mint egy botoxkirálynőnek vagy épp egy kiskamasznak.

Ha ezt a tokát elrejtjük, szerintem akkor kapjuk meg a fiatalosabb arcot. Ha pedig kicsit többet rejt, akkor pedig akár az orr aljától a száj széléig tartó ráncot is el lehet takarni.

2020. nov. 4. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is így van, az arcon látszik a legjobban a kor (az évek folyamán itt éri a bőrt a legtöbb károsító hatás), ezen belül is a szem környékén kezdődik fiatalabb korban, míg 45-50 felé már az arc többi részén is látható. a sállal lefeded azt a részt, aminek a ráncosodása csak a 45-50 felettiekre jellemző.
2020. nov. 4. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. nov. 4. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Még jöhetneja válaszok.
2020. nov. 4. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!