Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak ilyen oldalak?

Vannak ilyen oldalak?

Figyelt kérdés
Ez most kicsit furán fog hangzani, de létezik olyan oldal, ahova feltöltetsz magadról egy képet név nélkül, és az emberek egy egyszerű szavazással elmondják a véleményüket, hogy jóképű/csinos vagy-e vagy sem? Tehát nem oltanak szét a fenébe, hanem csak egy sima "👍/👎" elven szavaznak. Nagyon sok önbizalomhiányos ember van a világon, aki azt gondolja magáról, hogy csúnya, pedig egyáltalán nem az, de mivel többnyire csak hozzá közel álló és nem független személyek mondják neki, nem hiszi el. Ezért gondoltam elég praktikus lenne egy oldal, aminek mindössze ez a célja. Tehát nem randioldal, és nem is szexpartner kereső. Persze rengeteg olyan oldal van, ahol valamilyen formában meg lehet tenni, de azoknál valószínűleg félreértés lenne az egészből, mivel alapból nem arra használják. Ha viszont egy olyan oldalról van szó, amit direkt erre találtak ki, ott nem ciki az sem, ha egy ismerős személy is véletlenül meglátja. Gondolom értitek. Tehát vannak esetleg efféle oldalak? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2020. okt. 31. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom manapsag mennyire hasznaljak meg vagy hogy itthon egyaltalan volt-e nepszeru valaha, de par eve amikor kulfoldon eltem ott nagyon ment a hot or not nevu oldal. Csak egy kep volt es ket opcio: hot vagy not, magyarul jol nez-e ki vagy sem es csak ugy porgette a kepeket az ember. Egyszeru volt de megis szorakoztato.
2020. okt. 31. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Huh találkoztam ilyen oldallal, de fogalmam sincs mi a neve :s
2020. nov. 1. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Utánanéztem, de újabban már ez is ilyen ismerkedős oldal lett. :/ De azért köszönöm! :)

#2 Nem baj, a lényeg, hogy vannak ilyenek, keresek tovább. Köszönöm! :D

2020. nov. 1. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Talán ez az

2020. nov. 1. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, ez olyasminek tűnik. :)
2020. nov. 16. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!