Hogy lehet ilyen szép Kendall Jenner? Valahogy el lehet nekem is érni egy hasonló alakot?
Figyelt kérdés
Most 160 cm és 46 kg vagyok mégsincs nagyon lapos hasam, csak ha behúzom kicsit...
2020. okt. 28. 19:13
3/9 anonim válasza:
Kövesd ki instánt és ne milliárdos, szétplasztikázott celebekhez mérd magad. Az ég világon nincs más dolga, mint a testét baszkurálni meg a képeit szerkeszteni.
4/9 anonim válasza:
Volt egy alap magas es vekony (“deszka”) alakja, arra jott a szilikonmell, ilyen-olyan leszivas/sajat zsirral toltes. Meg a FaceTune. :D
5/9 anonim válasza:
Javitas: neki nincs mumelle, viszont Bellanak szerintem igen
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Tudod, ő nem szép, csak gazdag. Nagyon. Lefizetett fotósokkal, képszerkesztéssel tartja fent a hírnevét. Don't waste ur time on those b'tches 💅
Ha változtatni szeretnél egy picit az alakodon, keress gyakorlatokat, végezd el őket, de tarts legalább egy pihenőnapot, hogy regenerálódjanak az izmaid. Igyál sok vizet.
16/l
8/9 anonim válasza:
Mert biztos nincs leszívva a hasa is... Ezeknek olyan beavatkozásaik lehetnek, amikről nem is hallott egy átlag ember.
Szerintem élőben, személyesen félelmetes lehet a fejük amúgy.
9/9 anonim válasza:
Csak kicsit nem fair olyan lanyokkal szemben, akik termeszetesen igy neznek ki. Hat ennyit szamit a dollarmilliardokkal kitomott hatter.. :) Szepen atalakitottak a divatipart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!