Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fajta epilatort vegyek?

Milyen fajta epilatort vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék epilatort vasarolni, mert nem mindig van alkalmam gyantazasra idopontot kerni. Megeri egyaltalan epilatort venni? Tudtok olyan tipusokat amikkel kapcsolatban van tapasztalatotok is? Koszi elore is.

2020. okt. 27. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Melyik testrészre kéne?

Milyen árkategóriában?

Vezetékes vagy vezeték nélküli?

Cserélhető vagy állandó fejes?

Ez így amit leírtál kevés információ

2020. okt. 27. 09:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazabol lab, honalj, bikinivonalra szeretnem. Árkategória kb. 30ezer Ft a hatar. Inkabb vezetek nelkuli lenne jo. Van olyan epilatorfej, ami nem borotva, hanem gyökerestol kihuzza a szorszalakat?
2020. okt. 27. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Jól gondold át, én vettem, de rosszul tartottam, nem tudtam megfelelően, és fele szorszalam gyulladtan benőtt, nagyon csúnya volt.
2020. okt. 29. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Fekete és viszonylag erős a szőröd? Ha igen, akkor én inkább gyűjtenék még egy ilyenre.

[link]

2020. nov. 11. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Megneztem a linket. Igen sotet szinu es eleg eros a szorom. Van szemelyes tapasztalatod a villanofenyes szortelenitovel kapcsolatban?
2020. nov. 14. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha villanófényessel szőrtelenítés közben borotválkoznod kell
2020. nov. 14. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam az IPL-t: igen, én is borotválkozok két naponta, de nincs durva borostám, se kipattogzás. 3 éve használom a lumea-t, eleinte két hetente, most már csak havonta. Néhány szál nő borotválást követően, alig lehet látni-érezni.

Zuhanyozás közben nagyjából 2 perc deréktól lefelé mindent leborotválni, ennyit azért ki lehet bírni.

Epilátort talán 2x használtam életemben, pusztítóan fájdalmas volt, évekig gyantáztattam. Elégedett voltam vele, de nehéz volt ügyes kozmetikust találni, figyelni a bejelentkezésre.

N/38

2020. nov. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!