Van aki 65 kiló de kinézetre nem tűnik annyinak mert jól oszlik el a zsír van aki 50 kilóval is 80 nak néz ki
2020. okt. 26. 16:42
2/11 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy milyen magas az illető, mennyi izom és zsír van rajta.
2020. okt. 26. 16:49
3/11 anonim válasza:
Pont 55 kilóval és 165 cm magassággal.
2020. okt. 26. 17:05
4/11 anonim válasza:
Ennek a szavazásnak így semmi èrtelme. Függ a magasságtól, testfelèpítèstől is. Máshogy mutat pl 60 kiló egy 180 centi magas lányon, ès máshogy egy 150 centisen.
2020. okt. 26. 17:40
5/11 anonim válasza:
Semmi értelme 40 kg-san 17 évesen 155 cmel akkor néztem ki a legjobban, izmos voltam és feszes. 52re híztam, látszott. Ez a tesstömeg index alapján a normális tartomány legteteje: épphogy nem voltam túlsúlyos (mar ha jól mértem mert csak pár dekán múlt). Elkezdtem fogyni, most tartok 49-nél. Ez már bőven normális BMI a combom még mindig egy elefánté és puhos vagyok néhol de a karom szálkás.
Na akkor hány kilóval lennék csinos? Van aki 40kg-san sem vitt volna le "mert túl izmos egy lánynak" az átmenetben sem volt jó az alakom meg elhízva se, akkor ki mondjja meg mivel lennék a legcsinosabb?
Szerintem vagy BMIre kérdezz rá vagy testalkatra mert pl lehet hogy valaki nem vinne el egy magas sovány egy pici kövér vagy egy középmagas csupa ozom csajt ha mindháromnak ugyan az a testtömege és utóbbi kettőnek a BMIje is.
Nem mindegy kin mennyi zsír izom van hany cm magasságra és az hogyan oszlik el a testen (van aki pl. vádlira hízik, bár ritka).
2020. okt. 26. 21:22
6/11 anonim válasza:
Amekkora arányosan illik a magasságához
2020. okt. 27. 02:50
7/11 anonim válasza:
Valami dagadt nő lepontozott megint.
2020. okt. 27. 03:25
8/11 anonim válasza:
Nagy mell, izom, popsi comb is számít.
Ha valaki cicis-faros, sportos és 180 fölötti magas, simán lehet 75-80 kiló, nem lesz kövér, sőt.
2020. okt. 27. 11:31
9/11 anonim válasza:
Az a 3 agytröszt aki szinte mindenkit lepontozott, írja már le a véleményét is, ne hülyén haljak meg. Nagyon érdekel, hogyha ezt csak a súly alapján meg lehet határozni akkor hogyan tehető ez meg... #5-ös voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!