Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoktatok használt ruhát/cipőt...

Szoktatok használt ruhát/cipőt vásárolni? Megéri nagyon jó állapotban lévő alig használt ruhát/cipőt árulni interneten?

Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Ruhát igen, cipőt soha, de inkább elmegyek a hádába körbenézni.

De valszeg el fogod tudni adni, ha valami nagyon jó cuccod van.

2020. okt. 26. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Cipőt sose vennék használtan higiéniai okok miatt.
2020. okt. 26. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is ruhát szoktam, leginkább pólót, pulcsit, egyberuhát, szoknyát. Nadrágot egyébként is nehezen találok, így azt nem is keresek használtruha üzletben.
2020. okt. 26. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Én ruhát sem szoktam, de csak azért mert “sajnos” nincs ehhez érzékem, ismerőseim mindig jó állapotú dolgokat találni én viszont soha. Cipőt nem vennék.
2020. okt. 26. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Használt ruha teljesen oké. Megveszed, kimosod, hordod, senki nem mondja meg hányadik tulajdonosa vagy. A cipő viszont nem higiénikus.
2020. okt. 26. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Cipot nem, ruhakat vettem mar innen es kifogastalan ujszeru volt(es olcso): gardrobcsere.hu
2020. okt. 26. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tele van ilyen cipőfétisesekkel ez az oldal... némelyik már azért fizetne, ha megérinthetné.
2020. okt. 26. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Egyiket sem!

Undorító és visszataszító dolog.

2020. okt. 27. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
A cipőt is ugyanúgy ki lehet mosni, és fertőtleníteni mint a ruhát. Ne legyetek prolik!
2020. nov. 3. 06:12
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

9.

Nem én öltözök más által levetett ruhákba.

Szerintem nem én lennék a proli..

2020. nov. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!