Szerintetek is túl fiatal egy 14 éves ahhoz hogy befesse/befestesse a haját?
Figyelt kérdés
Húgom 14 éves és nagyon be szeretné festeni a haját (azt hiszem elöl két tincset, nem az egészet), de anyukám nem engedi neki, mert fiatal hozzá (apukám bennevan). De ez húgom haja, úgy hordja ahogy szeretné szerintem ha neki az tetszik, nekem is be van festve, de az egész.
Ti hogy álltok ehhez?
2020. okt. 24. 19:16
1/6 anonim válasza:
Én sem engedném 16 alatt, még fejlődésben van egy 14 éves, a haja állaga is változhat, nem kéne tönkretenni.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is sok kilencedikes 14 évesnek be van festve a haja a suliban, én sem értek vele egyet, de látod sok gyereknek megengedik. Viszont ez az elől két tincs befestése nevetséges... Tudom hogy ez most divat, mert e-girl, és az a tiktokon olyan trendi meg mit tudom én, de a már pár évvel idősebbek is csak kiröhögik... Ez a divat is hamar lecseng, aztán ő is cikinek fogja érezni.
3/6 anonim válasza:
Én 14 évesnek már megengedném, fiatalabbnak is. Persze nem az egészet, de ahogyan írod csak 2 tincset. Az is fontos hogy milyen hajfestéket használtok.
4/6 anonim válasza:
8.-os ballagásomra volt legelőször bemelírozva szőkére a hajam.
Soha nem volt az egész hajam befestve, és csak csíkok voltak egy évben egyszer vagy kétszer. Semmi baja nincs a hajamnak. Középsuliban már vörös csíkok voltak a hajamban.
Most vagyok 30.
5/6 anonim válasza:
jajj ilyenkor mindig olyan merges vagyok. 18 évesen már tiszta ősz volt az egesz hajam, azert kellett festeni. ha nem lett volna ősz csak ugy divatbol soha nem festettem volna....
6/6 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyenre/hogyan. Elöl két tincs szerintem belefér. (Persze csak valami normális színre). Amikor hetedikes voltam (5 éve), akkor egyik osztálytársam az elöl két tincset festett be bordóra. Elég hülyén nézett ki, ( a fiúk szerint is ), de senki nem szólt be érte. Visszatérve a kérdésre, szerintem ha normálisan van megcsinálva, akkor miért ne? (Csak egyforma legyen a két oldal, az fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!