Mi annak az oldanak a neve ahová ha feltöltesz magadról képet akkor pontozzák és te is pontozod másokét?
Figyelt kérdés
Különböző tulajdonságok alapján kell értékelni és ahhoz hogy a tied is elég szavazatot kapjon neked is kell értékelni.2020. okt. 12. 20:02
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de biztosan nem ez a neve. Úgyhogy inkább nem kattintok rá de szép próbálkozás :)
2020. okt. 12. 20:05
4/5 anonim válasza:
Nyugi, nem valódi az oldal (legalábbis magyon remélem, hogy nem, sosem ellenőriztem), ez csupán egy utalás volt az emberek nyakra-főre pontozgatásainak visszásságaira.
5/5 A kérdező kommentje:
Öcsisajt, am nem is működik amit küldtél..tehát nem is értem mire akartál utalni. Am meg segédfingod nincsen arról hogy miért is kérdeztem.
2020. okt. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!