Szerintetek is az egyik legszebb magyar modell Dezső Dorina?
2020. okt. 7. 20:24
1/10 anonim válasza:
Nem sok magyar modellt ismerek, szóval azt nem tudom megmondani, hogy melyik magyar modell a legszebb, de azt igen, hogy ennek a nőnek nagyon mű feje van, ráadásul egy kiló vakolat is van rajta. Nekem egyáltalán nem tetszik.
2/10 anonim válasza:
Szép, de az én kedvencem Sirokai Diána marad 🥰
3/10 anonim válasza:
Nem létezik, hogy ő modell...megnéztem több képet és videót is róla, hát videókban nem így néz ki, egyébként nem csúnya lány, de ezen a képen mondjuk pont undorítóan néz ki. Sminkes vagyok, szóval nem magával a sminkkel van problémám, hanem az ő sminkjével. Úgy néz ki itt, mint egy transzi.
6/10 anonim válasza:
Szegény lányt azért sajnálom, nagy bajok lehetnek a fejében ha a már alapból kivakolt fejét még 4 kör facetunenak is alá kell vetnie hogy ki tudjon rakni magáról egy képet... ezen szinte nem is egy élő embert látni hanem mintha a testére lenne szerkesztve valami szexbaba feje 😣
7/10 anonim válasza:
Nem ismerek túl sok modellt, de ha ő szép, akkor milyen a többi? Nem hinném, hogy nincs szebb ettől a műcsajtól. Pl. Palvin Barbara elég híres magyar modell (nem tudom még a szakmában van-e). Ő is sminkelt nyilvána meg minden, de ennyire talán nem volt mű...
9/10 anonim válasza:
Ez egy tipikus instabitch. Az igazi modellek nem itt kezdődnek. Azért megnézném vakolat nélkül is.
10/10 anonim válasza:
Ez a csaj híres arról,hogy köszönő viszonyban sincsenek a kepei a valósággal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!