Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nézek ki mások által...

Miért nézek ki mások által készített képeken általában kevésbé előnyösen?

Figyelt kérdés

Nem vallom magam fotogén alkatnak, de feltűnt, hogy mások képein általában rosszabbul nézek ki, mint ahogy valójában. Persze ez sem mindre igaz, vannak kifejezetten előnyös képek is, de azok ritkábbak. Amikor magamról készítek képet, az általában jó filter nélkül is.

23/f

2020. okt. 4. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok. Én sem tudok úgy viselkedni a kamera előtt, hogy úgy nézzek ki a fotón, ahogy egyébként... a saját készítésű képeken igen.

Szerintem ez azon múlik hogy magadnak úgy igazítod, probalgatod az egészet míg azt nem latod a képernyőn, ahogy te látod szépnek/jóképűnek magadat. Míg a többiek csak kattintanak egyet és elkapnak rólad egy pillanatot.

Rengetegszer feltettem már a kérdést mások által készített fotóknál, hogy valóban így nézek ki? Aztán belenézek a tükörbe és jah nem is... :D

2020. okt. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!