AJJAJ! Hogy van ez nem jövök rá? Női szőrtelenítés kell a tudásod? N
Figyelt kérdés
Olyan munkahelyre fogok kerülni ahol át kell öltözni. Én gyantázni szoktam, ugye ezért a bikinivonalon meg a lábon is meg kell hagyni egy bizonyos hosszúságot hogy le lehessen szedni. De az már akko látszik rendesen. Így viszont nem nézhetek ki. Sosem értettem gimiben is hogy tudnak a lányok sima selymes bikinivonalat kapni minden nap. Ha nő a szőr akkor is ki van picit pattogva, az is látszik. Én mindig bújkáltam. Világosítsatok már fel hogy van ez2020. okt. 4. 06:54
1/4 anonim válasza:
Hidd el, a munkahelyi öltözöben senki nem a te szörtelenített vagy nem szörtelenített nemiszervedet fogja lesni! Senkit nem érdekel, hogy milyen vagy ott.
De ha annyira zavar, akkor minden nap borotváld le.
2/4 anonim válasza:
Én borotválom és soha nem vagyok kipattogva. És mindig selymes:)
3/4 anonim válasza:
Akinek mindig sima, az vagy borotválja vagy szőrtelenítő krémet használ (nekem még ez vált be valamennyire, de túl macerásnak érzem). Én csak a gyantát bírom, minden mástól kipirosodik, begyullad, kipattog, gennyes, véres stb. a bőröm. Ezzel pedig sajnos együtt jár az, hogy meg kell hagyni és ki kell várni, amíg megnő.
4/4 anonim válasza:
Szerinted a munkahelyi öltözőkben ez érdekel valakit? Ha te tudnád miket láttam én már ott és nyilván engem is láttak full szőrösen. Mindenkin nő szőr,nem csak rajtad és ezt pontosan tudja is mindenki.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!