Milyen az alakom?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Min kellene változtassak? Mit kellene sportoljak, hogy jobb legyen az alakom?

[link]

[link]

2020. szept. 27. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Hogy milyen az alakod? Neked olyan nincs. Nem mondom hogy kövér vagy, de zsíros. Először is diéta és futás hogy lemenjen a zsír, aztán sajáttestsúlyos edzés és\vagy erőedzés hogy formásodj, izmosodj.
2020. szept. 27. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Bocsi, de nem jó. Valóban formátlan vagy. Hirtelen azt hittem, hogy mindkét kép hátulról lett fotózva. A derekad is egyben van a csípőddel, széles is vagy. Nem ártana egy kis alakformáló mozgás.
2020. szept. 27. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
A vállaid is elég csapottak, rossz a tartásod. Hátizomra, vállakra is érdemes lenne edzened.
2020. szept. 27. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Szép a lábad, popsidra eddz és felsőtestre, főként has és felkar. Egyébként csinos vagy, a tartásod nem az igazi.
2020. szept. 27. 20:54
 5/11 anonim válasza:
27%
a 4 esnek iagaz van!szerintem kicsit foggy le és még szebb leszel!így is szép vagy!
2020. szept. 27. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Van rajta mit dolgozni, de nem reménytelen.
2020. szept. 27. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Átlagosnak mondanám, ha megnézed az embereket a buszon, gyakori ez az alkat, különösen a karantén miatt sokan meghíztak.

Valószínűleg irodai munkás vagy vagy egészsételenül étkezel.

Ez lehet a gyorsétterem-kifliparizer-nincsidőm életmód.

Vagy pedig úgy nőttél fel, hogy minden bő zsírral, krumplival, szalonnával, kenyérrel, sok szénhidráttal, kolbásszal készül.

Elsőre én nem koplalni próbálnék, hanem vitamint és igazi tápanyagot bevinni. Főként fehérje és növényi rost, meg sok sok víz és zöld tea.

Talajgyakoratok és súlyzós edzések, mellette valami olyan amit elsőre könnyű csinálni pl (szoba)bicikli vagy evezőgép.

Ha az izmaid szépen felépültek, akkor mehet a saját súlyos edzés, kettlebell, guggolós gyakorlatok, HIIT, spinclass meg hasonlók. Amíg az alap izomtónus nincs meg, ezekkel a túl húzós edzésekkel max csak lesérülsz, és aztán jojózás van. A legtöbb nem fizikailag aktív átlag ember elsőre nem fogja neked a saját súlyát emelgetni, mert nincsenek kiépült izmai, túl sok súly messze meghaladja a biztonságos limitet.

Fokozatos, de rendszeres edzéssel többre jutsz.

Kb 2-3 kgos súlyzót kezdj el használni, aztán lehet rá lassan nagyobb súlyú tárcsákat tenni.

A helyes tartás meg az, hogy rendesen, lassan tudod végezni a gyakorlatot többet ér, mint lendületből vergődni meg beszedni egy sérvet.

2020. szept. 27. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha gyuros szinten kellene gondolkodni, akkor etrendben proteintobbletet javasolnek, es enyhe kaloriadeficitet. Nem latok rajtad olyan nagy felesleget, csak alul kerekebb vagy.
2020. szept. 28. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Hátulról még egész jó, de előről tényleg fura. Kis mozgással sokat formásodhatnál.
2020. szept. 28. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem rossz, olyan átlagos. 5-6 kiló mínusszal meg kis sporttal sokat javíthatnál rajta.
2020. szept. 29. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!