Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágító kérdés?

Fültágító kérdés?

Figyelt kérdés

2 napja a 10mmes lyukba húztam bele egy 14 mmes csigát

Könnyen belement mert a 10mmes egy kő fültágító volt és szerintem a súlya lehúzta

A 12mmes csigát tettem bele először de az simán átment nem is fájt se semmi ezért gondoltam akkor mehet bele a 14es

Kicsit gennyedzett tegnap,nem vérzett, kicsit dagadt és piros, eléggé fáj

Kezelem betadinnal,sós vízzel és kamilla teával naponta 5-6x

A kérdésem az lenne hogy ugye nem hibáztam nagyot ha 1 napig szilikon volt benne? Akkor nagyon feszült kiszedtem akkor kijött egy kis genny de visszatettem a csigát könnyebb kezelni is meg az anyaga is ugye nem szilikon (ha jol tudom azzal nem szabad tágítani,ezt elcsesztem de csak 1 napig volt benne remélem helyrejön)

Szerintetek egy hét múlva már jobb lesz? Egyszer már elcsesztem a másik fülemet azt nem lehetett helyrehozni ki kellett vennem és azóta rettegek hogy ezzel is ez lesz)

Légyszi nyugtassatok meg hogy javulni fog és nem hibáztam nagyot? :(

2020. szept. 27. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne siess vele, de ilyen nagy méretnél nem lesz ebből gáz szerintem.

De mindenki máshogy működik.

2020. szept. 27. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Szép egyenletesen haladj, egy leszakadt cimpát varrni kell, az meg nem kellemes 😂

Emellé nekem három tippem lenne:

-fürdés után, színtelen-szagtalan-ízesítetlwn síkosítóval tágítsd (igen, az a "szex" síkosító, mert vizes bázisú, így nem oldja a gumit, műanyagot de hidratál és nedves marad sokáig). Piercines kollégám is ezt használja. A gőz pedig felpuítja a bőrt, így meggátolja a repedezést.

-használj szilikon gyűrűt a nagyobb méretekhez. Egyszerűen összehajtod, berakod, kirúgja magát. Nem kell tuszkolni.

-fülsúlyok zseniális találmányok, sok fájdalmat totál kihagyhatsz velük. Pl:

[link]

-patikában, drogériában van ám steril fiziológiás sóoldat, az tuti jó arányban sós, lehet vinni magaddal bárhova. Szerintem tutibb mint a kamilla tea, mert abban lehet por stb, ez meg steril. A jód meg...nem guszta. A só úgyis fertőtlenít 😏

2020. szept. 28. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!