Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Feldagadt bokával mit tudok...

Feldagadt bokával mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés

Pár éve már mindkét boká fel van dagadva, ugy néz ki mint egy kisbaba karja 😅 nagyon hülyén néz ki, nincs bokám. Mit tudnék vele kezdeni?

20l

2020. szept. 27. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez semmiképpen nem a szépséggel és a divattal kapcsolatos hanem az egészséggel, de ott se kérdezősködj hanem orvoshoz menj!!

Ez semmiképpen nem normális, nagyon maximum akkor ha extrém túlsúlyos vagy, de még akkor sem normális, hanem egy kísérőbetegség tünete.

Vese- vagy májproblémád lehet ha mindig dagadt a bokád.

2020. szept. 27. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valaminek a tünete, úgyhogy a kiváltó okot kellene megkeresni, nem házi praktikákkal ápolgatni. Orvos...
2020. szept. 27. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólóknak, ezt orvosnak kéne megoldania.
2020. szept. 27. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam orvosra, de anyám sose engedte, merthogy felesleges. De akkor lehet titokba elmegyek.
2020. szept. 27. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Gabona es lisztmentes etrend. Attol dagad a bokad. Par nap alatt lemegy a dagadas. Nekem az arcom volt ocsmany feldagadt. Azota szep.
2020. szept. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!