Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is túlzásba viszi...

Szerintetek is túlzásba viszi Nagypál Kriszti a diétát?

Figyelt kérdés

Nagypál Kriszti a tavalyi miss world hungary győztese. De aki nem ismeri annak csatolom a linket.

[link]

Nos szerintetek nem viszi túlzásba a sportot meg a diétát? Szerintem ez már nem szép hogy ilyen vékony. Szerintetek? Nektek mi a véleményetek róla?

2020. szept. 24. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő már az anorexia kategória. Nem követem, de múltkor feldobta az insta ezt a képet.

[link]

Percekig néztem, hogy mi van?

2020. szept. 24. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...Igen...nagyon sovány, csúnya így, pidig gyönyörű lány .

És szerintem is anorexiás.

Sajnálom...

2020. szept. 24. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is megdöbbentem,vékonypárti vagyok,de ez már nem esztétikus,inkább ijesztő.
2020. szept. 24. 13:57
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem is anorexiás. Nagyon rossz üzenetet közvetít a nőknek, különösen a fiatal követőinek. Nem csoda, hogy egyre több az evészavaros tinédzser. Nem értem, hogy lehet, hogy még mindig foglalkoztatják. Egyébként a családja meg a barátai hogy nézhetik ezt végig?
2020. szept. 24. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az alap csontozatom “dagadtabb” mint az övé 🤣

Nem értem, hogyan lehet valaki ennyire vékony. Egyáltalán hogyan életben??! Én mikor keményebben diétázok, van, hogy a szememben az ideg pattog a kimerültségtől/ hiányoktól. :(

Amúgy tényleg szép nő lenne, de ez már durva.

2020. szept. 25. 09:52
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Hát ez jó volt😂
2020. szept. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!