Lányok, melyik pasi tetszik nektek ezek közül?
Figyelt kérdés
Francisco Lachowski:
Jon Kortajarena:
Tobias Sorensen:
Tobias Reuter:
Matthew Noszka:
Elliott Reeder:
Parker Gregory:
2020. szept. 20. 10:43
A kérdező szavazást indított:
Francisco Lachowski
Jon Kortajarena
Tobias Sorensen
Tobias Reuter
Matthew Noszka
Elliott Reeder
Parker Gregory
33 szavazat
1/17 anonim válasza:
Tobias Reuternek nagyon jo teste van 😍
De harmastol a hatosig mind tetszik
2/17 anonim válasza:
Mindegyik nagyon sovány nekem
4/17 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon meglepett az eredmény.
Azt hittem, hogy egyértelműen Elliott Reeder lesz a top.
2020. szept. 20. 11:05
6/17 anonim válasza:
#4 ő annyira mű hatású, nekem nem jönnek be az ilyen pasik. Az utolsóra nyomtam, mert talán ő a legtermészetesebb. Nem szeretem ha egy pasi külsőre ennyire tökéletes.
7/17 anonim válasza:
Zámbó Árpi lemaradt a listáról.
8/17 anonim válasza:
Túlzás h bejön de talán aki szimpi az Jon Kortajarena( de megsúgom h fogalmam sincs kik ők xD)
9/17 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem tetszik különösebben. Az 1.4.5.-nek aranyos az arca, a többi arcra sem jön be. Valamiért nekem egyiknek sincs semmilyen kisugárzása, olyan üres a tekintete mindnek. Még úgy is, hogy látom nem csúnyák ezek a férfiak, semmi vonzót nem látok bennük.
10/17 anonim válasza:
"de megsúgom h fogalmam sincs kik ők xD"
CNC-lakatosoknak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!