2/5 anonim válasza:
Aha 10/10 lenne anyajegyek nèlkül.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem annyira szép. Vastag a szája és kicsi az orra: ezek alapvető szépségkritériumok egy nőnél, viszont valahogy mégsem harmonikusak a vonásai.
Túl vastag a szemöldöke, a szeme olyan semmilyen, és nagyon markáns arca van. Abszolút megértem, ha ez tetszik az embereknek, de szerintem rengeteg szebb nő van, és nem csak a modellek között.
Nem irigységből írtam, és természetesen simán elfogadnám a külsejét a sajátom helyett, de a kérdés az volt, hogy szerintünk is gyönyörű-e.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem. Persze, minden ember szép a maga módján, de én a legtöbb modellről is úgy gondolom, hogy az igazi szépséget, azaz saját magukat nyomják el azért, hogy címlapra kerüljenek. Ez szerintem nagyon nagy hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!