Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék annyinak kinézni...

Hogyan tudnék annyinak kinézni,amennyi vagyok? 24/l

Figyelt kérdés

Sajnos mindig fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok. Idegesít, mivel nem vesznek komolyan, a kinézetem miatt, így gyorsan elbizonytalanodok/nem leszek magabiztos. Totál negatívan hat rám.

Interjún kb szóvá is tették, hogy kedves a kinézetem, de remélik nem válik hátrányommá. Na, ez totál elszomorított, és ledöbbentett. Hogy lehet ilyet szóvá tenni,mondani!? Nem is értem.( Gondolom, arra értették, hogy elbírom e tényleg a gyümölcsös ládát......stb)

Átoknak érzem az “aranyos,cuki arcomat”. 17-18 évesnek hisznek. Személyit is mindig kérnek, ha sört veszek mamámnak. (Persze oké kérjék..tudom sok a fordított helyzet mostanában)

Sminkelni alig szoktam. Max szempillaspirál, pici szemöldökceruza. A sötétebb smink nem áll jól. (Mint akinek bevertek kettőt)

Öltözködésem egyszerű. Farmerkabát. pl: h&m/orsay/nike/reserved/ póló. Fekete/kék farmernaci pull& bear. fekete sportcipő. Kistáska. Nyaklánc, óra.

Hajam természetes. Szolozni nem járok. Műkörmöm,műszempillám nincs.

Most gondolkodtam a szálas szemöldöktetováláson, hogy csináltatok. Hátha ad némi “keretet “az arcomnak...

Tömegközlekedek, így maradnak az egyszerű, nem magamutogatós darabok, viszont úgy érzem mivel alig sminkelek plusz az öltözködésem egyszerű/sportosabb nem tűnök nőiesnek.

Örülök, hogy szép a bőröm, fiatalabbnak néznek, de nagyon nagy hátrány a mindennapokban. Akár munkavállalásnál.

Körte alakom van. Ingek iszonyatosan állnak rajtam 😄😄 mellemnél feszül a vállamnál sok anyag marad, a csípőmnél/derekamnál szintén feszül, plusz alacsony is vagyok.

Esetleg valami tanács, aki hasonló helyzetben jár/járt? Valami praktika?

Köszi 🙂

2020. szept. 19. 15:22
 1/3 anonim válasza:
0%
Így a leírtak alapján nekem tetszenél. Arra sajnos nem tudok választ adni hogy hogyan tudnál kinézni, amennyi valójában vagy. Viszont próbálj meg nem ezzel foglalkozni hogy ki mit gondol rólad, mindenkinek vannak hibái (bár szerintem ez egyáltalán nem gond) Szóval fel a fejel. :=)
2020. szept. 19. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 25/F vagyok, és nem a "cuki, 18-nak" kinéző fajta, de tőlem is kérték már el a személyit dohányboltban :D Ne foglalkozz ezzel, kár lenne erőltetve megváltoztatnod magad.
2020. szept. 19. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Meg tudom érteni. Ez így lesz kb. 30 éves korodig (tapasztalat). Ha smink nem jó, akkor sok mindent nem tudsz tenni. Öltözködésben esetleg a farmert hanyagold, a mai napig sokan a fiatalsággal azonosítják.
2020. szept. 19. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!