Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan tudom megállapítani,...

Honnan tudom megállapítani, hogy a haverom sapija eredeti EdHardy?

Figyelt kérdés
Szürke,hátul hálós,elől egy rózsa van rajta és egy szív.Természetesen rá van hímezve,hogy Ed Hardy,de gyanús nekem,hogy rajta van az is,hogy by Christian Audigler.Valaki még anno azt mondta és olvastam is itt,hogy az eredetin,nincsen rajta,hogy by.Az elején van még szegecsféle is,a belsejében van egy címke a szokásos oroszlánnal,de a másik címkén az van,hogy Made in china.A haverom állítja,hogy a szülei török országban vették.Nos,szerintetek?Hogyan tudom megállapítani,hogy eredeti?Őt is izgatja a dolog.
2010. aug. 6. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
kell legyen rajta egy olyan jel mondjuk fembol, de kulonben is latszik es a cimkejerol is le lehet olvasni, tudnal kuldeni kepet?
2010. aug. 6. 22:17
 2/2 anonim ***** válasza:
2010. aug. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!