Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy műkörmös...

Mennyibe kerül egy műkörmös tanfolyam a nulláról?

Figyelt kérdés
Próbáltam keresgélni Google-n de szinte csak ilyen 30 ezer forintos képzéseket találtam amit meg sem nyitottam mert szürreálisan kevésnek tűnik, arra számítanék, hogy ilyen 200 ezer körül van, de lehet kevesebb. Fogalmam sincs, hogy hol kezdjek hozzá a keresgéléshez. Köszi előre is.
2020. szept. 14. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Barátnőm most végzett a sulival.

Túlzás nélkül 400 ezernél állt meg.

A suli nem tudom pontosan mennyibe került de 200 körül.

Meg mellé meg kell venni önköltségen a reszelőt,lakkot,zselét,porelánport, lámpát,reszelőt stb.

2020. szept. 14. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én tavaly elvégeztem. Nem mindenhol egyformák az árak, de általában 200 alatt nem igazán van normális tanfolyam. Én is valahol 200 fölött álltam meg, pontosan már nem tudom.:)
2020. szept. 14. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A tanfolyam 200 körül van, de mire végzel, kelleni fog egy csomó plusz dolog (elfogyott alapanyagok pótlása, gépek, eszközök) , így a vége 300 és 400 között lesz.

Ha az új vtct tanfolyamot csinálod, ott a level 1 + level 2 felel meg egy okj végzettségnek, ennek az ára 400 felett van, erre jön még a plusz kiadás.

2020. szept. 14. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor lényegében mintha megcsinálnék egy jogsit autóra (?)
2020. szept. 14. 20:55
 5/5 anonim válasza:
Most végeztem. Tanfi 220 volt, plusz már egy 100ast biztos rá költöttem még, de lehet keveset mondok.
2020. szept. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!