Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan no aki nyíltan...

Van itt olyan no aki nyíltan monda véleményt mondani egy 30 eves pasiról külsőre ?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 14:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen
2020. szept. 14. 01:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, de úgyis megsértődnek :)
2020. szept. 14. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

12-es! Kezdődjön a sértegetés! De aztán én is szeretnék képet, amit kritizálgathatok.

2020. szept. 15. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Első látásra nem is nézel ki olyan rosszul, bár pont a lényeget takartad el, hiszen az ember szeme az egyik olyan dolog, ami a legtöbbet elárulja róla. (Bocsi, hogy nem privátban írtam, nem szeretek privátban visszaírogatni, és amúgy is te is ide külted a képet. Kort sem írok, de nő vagyok, és ez itt csak egy vélemény.)
2020. okt. 11. 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es!

Megértem, hogy nem akarsz privátban írogatni, de azért a korodra kiváncsi volnék. Ha ide kiírod azzal nem gondolom, hogy a személyes adataid komolyan veszélyeztetve lennének. Legalább azt írd ki, hogy melyik számmal kezdődik a korod.

2020. okt. 11. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Bocsi, de nem szeretném, mert tudom, hogy egyeseknek már így is meg van a véleménye arról, akik ezt látják, mennyire lehetek fiatal. De megnyugtatok mindenkit, aki egy kicsit is kételkedik, jóval elmúltam 18. Ja és hát nem vagyok 30 fölött sem.
2020. okt. 11. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!