2/13 A kérdező kommentje:
öltözködés témában gondoltam:)
2020. szept. 12. 18:50
3/13 anonim válasza:
"Mit tartotok a 21.században gáznak?"
A mélypont már a kilencvenes években megvolt, valahol a holdjáró cipő környékén. Szóval ilyenek után én már semmit.
4/13 anonim válasza:
Ha vki nem a testalkatának megfelelően öltözködik. Vagy ha nem alkalomhoz illően.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 : peldaul? milyen testalkathoz milyen ruhat tartasz megfelelonek?
2020. szept. 12. 19:04
6/13 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 4. válaszolóval. Én még kiegészítem azzal, ha valakinek nincs saját stílusa és a tömeget akarja majmolni, ami teljesen kiüt rajta, hogy feszeng az adott ruhában.
7/13 anonim válasza:
Fiúknál a boka villantós farmer nadrág szerintem nagyon gáz pl.
8/13 anonim válasza:
A csőgatya lötyögő üleppel, nemtől, alkattól függetlenül. Meglepő hogy még mindig sokan hordják, szerintem ritka előnytelenül mutat mindenkin.
9/13 A kérdező kommentje:
na azt hittem több komment lesz:)
2020. szept. 12. 20:51
10/13 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket. A XXI.sz.-ban elkéneodáig jutni, hogy mindenki azt vesz fel ami neki kényelmes. A takarandó részek ne lógjanak ki. Ne legyen büdös. Biztonságosan tudjon benne közlekedni a mai viszonyoknak megfelelően (pl.ne legyen 15m hosszú uszály a ruhán mert más rálép). Az összes többi divatmajmolás. Szintén gáz ha valaki csak azért vesz új ruhát és dobja ki a régit mert "kiment a divatból" az meg környzet szennyező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!