Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon sok 25-35 éves nőnek...

Nagyon sok 25-35 éves nőnek miért tiszta ránc a szeme körül?

Figyelt kérdés
Szerintem ez még nagyon korai ebben a korban
2020. szept. 12. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Én is észrevettem ezt sok kortársamon (27 éves vagyok), szerintem az oka egyrészt a szoli meg a napozás, ami eléggé öregíti a bőrt, ami a szem körül kimondottan érzékeny. Másrészt ha nem használnak napszemüveget erős napfényben, akkor hunyorognak, ez előbb-utóbb ráncokhoz vezet. A nem megfelelő mennyiságű folyadékbevitel sem tesz jót a bőrnek, az éjszakázás sem, és ugyebár ott a genetika is.
2020. szept. 12. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
en is ezt veszem eszre... sok lany ismerosom 23 eves, es mar csupa ranc...lehet genetika, plusz az is benne van szerintem hogy nem torodik magaval, a borevel... tehat, szoli, nem kennek magukra napvedot, keves folyadek, dohanyzas, nem hidrataljak boruket kremmel sem, stb...
2020. szept. 12. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnèl,ha megtudnád,milyen sokan vannak,akik nem mossák le a sminket lefekvés előtt
2020. szept. 12. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Mert úgy vannak vele, hogy ők milyen szépek (sminkben).

Fiatalon kevés vizet isznak, keveset alszanak viszont megy a cigi, pia, szoli/napozás és a szemét kaják. Ha ezekhez hozzátesszük hogy a genetikája csak átlagos genetikával rendelkezik akkor érthető azért.

2020. szept. 12. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem csak nők vannak így (lehet, hogy elsősorban őket nézed ilyen szemmel), és nincs benne semmi különös. Az arcot éri a legtöbb környezeti hatás, másrészt funkciója miatt gyakran ráncolódik a szem körüli rész. A 25-35 közti korosztály pedig nem ANNYIRA fiatal. Amikor külső alapján próbálom megsaccolni, hogy egy fiatal életkorban 20-hoz vagy 30-hoz áll közelebb, akkor pont, hogy a szemet és arcot szoktam nézni, mert ezeken a részeken látszódik leginkább az idő múlása.
2020. szept. 12. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szarul alszom
2020. szept. 13. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ebben a korban életmódbeli okokra vezethető vissza, cigi, alkohol, rendszertelen alvás, túlzott vagy nem megfelelő sminkhasználat. Lehet ezek korábban voltak jellemzőek, de a test nem regenerálódik teljesen már ebben a korban sem.
2020. szept. 13. 07:02
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Genetika, életmód, arckifejezés, arcmimika, ki mennyire mosolygós, vigyorgós, hunyorgós stb.

Tekintve, hogy csak a szem körüli ráncokra utaltál, azok feltehetően abból adódnak ennyi idősen, hogy sokat mosolyog/nevet az illető.

A cigitől nem kifejezetten pont a szem körül ráncosodik az ember és sehol máshol lol. Egyáltalán nem korai, ha valaki 25 éves koráig minden nap hunyorog vagy vigyorog, akkor lesznek szarkalábai.

2020. szept. 13. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!